Doelgroepen

 • U bent als zelfstandig ondernemer actief binnen de MKB sector.
  U beschikt dus over persoonlijke kwaliteiten als durf, doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen, commerciële aanleg, vakbekwaamheid en vooral ook realiteitszin. U heeft dan ook bewust gekozen voor het ondernemerschap.

  Geen tijd?

  Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd.
  Druk met de bedrijfsorganisatie, offertewerkzaamheden, het binnenhalen van opdrachten, de uitvoering van uw kern- en aanverwante activiteiten, personeelsbeleid, enz. enz.
  En dan is er ook nog de financiële administratie.....
  Kortom, u komt tijd tekort.

  K2 Abacus B.V. kan ‘de last’ van uw financiële administratie van u overnemen.
  Een van onze specialismen is het begeleiden en adviseren van ondernemers in het MKB.

  RB & NOAB

  K2 Abacus B.V. is lid van zowel het RB als ook de NOAB. Voor u betekent dit een waarborg voor kwaliteit en vakkennis. Beide beroepsorganisaties werken volgens een beroepscode, welke er voor zorgt dat ethisch handelen bij de aangesloten leden hoog in het vaandel staat.
  Zij hebben eigen gedrags- en beroepsregels, waarbij onder meer kwaliteitswaarborging van de leden een belangrijk onderdeel is. K2 Abacus B.V. zorgt er dan ook voor dat haar medewerkers middels permanente educatie voortdurend op de hoogte zijn en blijven van hetgeen voor u van belang is.

  Garantie

  In voorkomende gevallen kan een beroep worden gedaan op een onafhankelijk Tuchtcollege en een College van Beroep.
  Tot slot heeft K2 Abacus B.V. uit hoofde van haar lidmaatschappen verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt altijd schadeloos gesteld kan worden.

  Onze medewerkers staan u met raad en daad bij. Met handige tips en adviezen hoe u onder meer uw primaire financiële handelingen optimaal kunt uitvoeren. Heeft uw onderneming behoefte aan een tijdelijk ondersteuning van uw administratie kijk dan eens op interim management.

 • K2 Abacus B.V. ondersteunt starters actief!

  Tijdens een eerste vrijblijvend servicegesprek adviseren wij u over de administratieve en organisatorische aspecten van het ondernemerschap. Door middel van een checklist wordt u verteld welke acties u dient te ondernemen. Eventueel begeleiden wij u bij het opstellen van een ondernemingsplan.
  Heeft u een financiering nodig om de start te realiseren? Wij helpen u graag met het opstellen van een prognose!

  Vraag ons alles wat u wilt weten. Immers, hoe beter u zich voorbereidt op de stap tot zelfstandig ondernemerschap, hoe groter de kans op succes!

 • K2 Abacus B.V. werkt voor zowel bedrijven als voor particulieren. Als particulier moet u wellicht aangifte inkomstenbelasting doen. Ziet u het niet zitten dit zelf te doen? Laat het met een gerust hart aan ons over. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

  Recht op toeslag?

  Bij het verzorgen van de aangifte berekenen wij automatisch of u recht heeft op een toeslag. Heeft u daarnaast advies nodig met betrekking tot studiefinanciering of tegemoetkoming studiekosten? Vraag onze specialisten om raad!

  Verder kan K2 Abacus B.V. u van dienst zijn met:

  • financiële en fiscale aspecten bij echtscheiding
  • vermogensbeheer
  • pensioenvraagstukken
  • financiële en fiscale aspecten van de eigen woning
  • estate planning
  • ieder ander financieel, fiscaal en / of administratief vraagstuk waarvan u denkt daarover eens met een ander van gedachten te willen wisselen

  Wilt u gebruik maken van de diensten van K2 Abacus B.V. voor de verzorging van uw aangifte inkomstenbelasting / premie volksverzekeringen en toeslagen over het jaar 2012?
  Kijk dan eens naar Checklist IB 2012.

  Kijk ook eens naar ons Abonnement Particuliere Service.

 • En natuurlijk verleent K2 Abacus B.V. ook haar diensten aan de ZZP-er, Stichting, Vereniging, Coöperatieve vereniging, vrije beroepsbeoefenaar, enz. enz.

  Ook voor bovenstaande ondernemingsvormen beschikken wij over alle benodigde deskundigheid en zetten deze met volle toewijding in. Een website vinden wij echter niet het juiste medium om in te gaan op de specifieke zaken welke aan deze ondernemingsvormen zijn verbonden. Ook voor u zou dat onvoldoende verhelderend zijn.

  Indien gewenst voert K2 Abacus B.V graag een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek met u.

  Neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online formulier.

NOAB

noab_logo_smallK2 Abacus B.V. is lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Kantoren die aangesloten zijn bij NOAB behoren tot de best geïnformeerde administratie- en advieskantoren van Nederland.

RB

logoK2 Abacus B.V. is lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Doel van het RB is belangenbehartiging en ondersteuning van de belastingadviseur bij het uitoefenen en bijhouden van zijn vak.

Hoe werkt de Abacus?

telraamWilt u meer weten over de werking van de Abacus, zie hier dan onze uitleg.
Lees meer>>